U susret Evropskom prvenstvu u jedrenju…

U organizaciji Jedriličarskog kluba “Delfin” iz Tivta, od 09 – 16 juna će se održati Evropsko prvenstvo u jedrenju, klasa Laser, takmičari do 21 godine. Kompletan događaj je od velike važnosti iz više razloga. Prije svega klub ove godine slavi 70 godina svog postojanja, odličnih rezultata, uspona i padova, promocije sporta i omladine, zdravog života, druženja sa morem i vjetrom. Zatim ovo je prvi veći događaj nakon pandemijske godine i ujedno najava nove turističke sezone i boljih dana za sve nas. Prvenstvo se održava u uvali Trašte, u saradnji sa “Eurilca” evropskom organizacijom, zatim uz podršku “Luštica Bay”, Jedriličarskog saveza Crne Gore, Opštine Tivat, Turističke organizacije Tivat… 

Nemjerljiv doprinos ovakvim događajima kao i promociji istih, daju crnogorski privatnici (UNA Montenegro, Domain.me, Kreativni centar Tivat, BokaAdriatic,…) svako na svoj način i time dodatno akcentuje svoj društveni angažman i doprinos zajednici. Jedna od njih je i naša kompanija “Puzzle” d.o.o. i ideja da lokalne junake prikažemo javnosti i time promovišemo sve gore navedene vrijednosti. 

Mala odabrana ekipa je ovih dana vrijedno radila u Tivatskom zalivu na lokacijama Račica “Vila Verona, Župa i Kalardovo. Hvala svima na nesebičnoj pomoći!

Nikola Golubović, Danilo Jončić, Ilija Marković, Nina Klakor, Milana Matejić, Krsto Vulović, Jelena Miljanić, Janja Miljanić, Aleksandar Kaluđerović

Ovo su neke od radnih fotografija, kao i prve verzije koje ćemo primjeniti (bilbordi, društvene mreže, štampani mediji, …). 

Dizajn i pripremu za štampu odradila Aleksandra Drecun, studentkinja Fakulteta za likovnu umjetnost na Cetinju.

Sretno drugari! Jedriti se mora!